Virksomhedsbesøg hos Aller Aqua i Christiansfeld

Medlemsarrangement!

Kære medlem, 
Kom og mød årets Koldingborger 2018, Hans Erik Bylling, når han viser rundt på Aller Aqua, der vandt Business Koldings verdensmålspris 2021.  

Venstre i Christiansfeld inviterer hermed d. 12/10-2022, til et par gode timer, hvor Hans Erik Bylling vil vise fabrikken i Aller frem, og fortælle både om det lokale og det globale engagement som virksomheden har.

Aller Aqua producerer fiskefoder til dam- og havbrug. Så kort kan det siges, men det er langt fra hele historien. Aller Aqua er familieejet og har rødder mere end 1.000 år tilbage. De har produceret fiskefoder i mere end 50 år. Hvilket gør dem til en af verdens mest erfarne producenter, og de leverer nogle af de allerstærkeste produkter på markedet til deres kunder.

Aller Aqua har i dag fabrikker i Danmark, Polen, Tyskland, Egypten, Zambia, Kina og Serbien, og de eksporterer til mere end 70 lande på verdensplan. De har en bred og professionel vifte af produkter og foder til 30 arter fisk. De ved, hvor afgørende det rigtige foder er, og deres eget professionelle udviklings- og researchcenter i Tyskland, Aller Aqua Research, arbejder løbende på at optimere, udvikle og dokumentere effekten af ders produkter. Derfor er Aller Aquas kunder sikret professionelle topkvalitets produkter til konkurrencedygtige priser – leveret til tiden.

Aller Aqua siger selv. ”Vores erfaring og historie er vores kunders garanti for, at vi ved, hvad vi snakker om, holder, hvad vi lover, og at vi er her – også om mange år”.

Der er kort sagt lagt op til et par super spændende timer, i godt selskab.

  • Sted: Allervej 130, 6070 Christiansfeld (på fabrikken)
  • Tidspunkt: 19.00 til ca. kl. 21.00

 

Foreningen vil være vært ved en kop kaffe og kage, efter endt rundvisning.

Vel mødt,
Venstre i Christiansfeld

Tilmelding til Formand for Venstre i Christiansfeld,
Nikolaj Lindholm, på telefon 5176 8286, eller e-mail nikolajlindholm@hotmail.com