Er glasset halv fyldt eller halv tomt? Man kan vælge den positive ja-hat eller den negative nej-kasket. Man kan altid se på tingene på flere måder.

I Venstre har vi valgt at være stolte over at vi har en kommune, der gang på gang rydder forsider med flotte resultater, nyskabende initiativer, skaber vækst og igen igen markerer sig som en Kommune der rykker.

Vi har valgt et bredt samarbejde i Byrådet, hvor langt de fleste beslutninger træffes med bredt flertal, hvor alle partier er aktive i udvalg og på formandsposter og hvor den gode ide ikke har en farve.

Vi har valgt at ville være aktive i virkelighedens verden. Vi deltager aktivt og tager ofte initiativ til borgermøder, Tour de kommune events, virksomhedsbesøg, minifolkemøde og i det hele taget være ude og lytte til både gode ideer, kritiske røster og konstruktive input. Vi tager visionen seriøst, når den siger “sammen” designer vi livet – fordi vi tror på, at en kommune ikke er nogen eller nogens – det er os alle sammen.

Nogen kalder det valgkamp. Vi kalder det arbejdstøj, initiativ og bredt samarbejde – og tror, at det er dét, der skal til for at gøre en god kommune endnu bedre.

Merete Due Paarup
Kolding Byråd (V)