Kolding får nu en nytænkende, visionær, smuk og aktivitetsskabende badebros-installations-aktivitets-platform.

Kolding har vundet en moderne badeanstalt i DRs BYG-DET-OP konkurrence med en stærk ide fra Kim Toft Andersen.  Arkitekterne fra MLRP har netop fremlagt et rigtig flot og visionært projekt: MIRROR-BRIDGE, der på smukkeste vis kombinerer natur/kultur, liv/leg, aktivitet/afslapning. En badebro med masser af funktioner for vandhunde i alle aldre. En badebro med sider af spejle, der reflekterer vandet og integrerer den i omgivelserne på smukkeste vis.

Et projekt, der helt sikkert vil blive et vandligt vartegn for Kolding og vil være med til at sætte Kolding på Kortet.

Vi bor tæt på vandet – lad os bruge det.
Vi er designby – lad os vise det.
Vi vil være nytænkende – lad os turde det.
Vi sætte nye standarder – lad os nu også gøre det!

Den vil i første omgang blive bygget på land og kommer til at ligge på Kolding Havn. Den er bygget og klar slut september. Du kan være med til at komme med forslag til, hvor den skal ligge i fremtiden. Herefter udvælges stedet og der sættes gang i høring, myndighedsgodkendelser og det store bureaukrati-lovgivnings-vandcirkus.

Lad os håbe, at vi hurtigt finder et godt sted til den, så den kan komme ud og skabe værdi, glæde og arkitektonisk løft for det heldige område der får den. Lad os håbe, at Koldingborgerne tager den store JA-hat på, så den ikke drukner i den store NEJ-hat.

Det fortjener den. Det fortjener Kolding.

Merete Due Paarup
Kandidat Byrådet