Nyhedsbrev Juli 2021

Her er vores valgbrev, som bliver udsendt til alle medlemmer af Venstre Kolding og andre aktive i kampagnen. Dette er din mulighed for at følge med i valgkampen.

GENERALFORSAMLING

Generalforsamlingen i kommuneforeningen var god anledning til at mødes igen til snak og samvær, men også få taget en masse gode og sjove billeder vi kan bruge i valgkampen. Der er også indkøbt orange sokker – vil du have et par, så skriv til vores kampagneleder Sarah på ssnvenstre@outlook.dk. 

SKABELON TIL DAGLISTUEMØDE

Som led i valgkampen, har flere efterspurgt skabelon til invitationer til dagligstuemøder. Har du endnu ikke fået en, og vil du gerne invitere forbi til en kop kaffe eller andet, så skriv til Stella.tommerup@ft.dk, og få tilsendt en skabelon. Nedenstående er et eksempel. 

VIL DU GIVE EN HÅND I VALGLKAMPEN?

  • Har du et budskab du gerne vil dele? 
    • Så inviter gerne på kaffe eller gåtur
  • Vil du være en del af teamet?
    • Vil du være med til at gøre en forskel og blive en del af et stærkt fællesskab? Så meld dig som frivillig  

Tag fat i Bente Hornstrup bente.hornstrup@gmail.com.  Jeres hjælp betyder meget for, at vi kan stå stærkt ved det kommende kommunalvalg!

NY HJEMMESIDE

Venstre i Kolding har fået en ny flot hjemmeside. Her kan I læse om politik, kandidaterne og de aktiviteter i kan deltage i. Alle kandidaternes videoer vil også ligge derinde, så del endelig den nye hjemmeside på facebook  

I kan besøge hjemmesiden her: Forside – Venstre Kolding (venstreikolding.dk)

OPSTILLINGSMØDE

Selve opstillingsmødet, hvor kandidaternes rækkefølge på listen afgøres, afholdes den 16. august. Det er en stor dag for kandidaterne, og vi håber at I vil deltage.
Tag gerne din nabo eller kusine med – vi har medlemskort på lager  

SOMMERGRUPPEMØDE

D. 12. august inden Venstre starter sit traditionsrige sommergruppemøde, kommer 36 af Venstres folketingsmedlemmer til Kolding, for at besøge 36 forskellige virksomheder. Alle besøg er nu på plads, og vi glæder os til at male Kolding blå med hele folketingsgruppen. 

 

GOD SOMMER

Vi går et vigtigt efterår i møde, hvor der kommer til at være travlt med kampagne. Vi håber derfor I alle nyder sommeren og får slappet af. Vi krydser fingre for sol, varme og mange fornøjelser, i et nu (næsten) åbent Danmark med fodboldfeber! 🙂

Kontakt

 

Kampagneleder, Sarah Sand Nielsen
Mail:
ssnvenstre@outlook.dk
Mobil: 30 59 32 65

 

Politisk medarbejder, Stella Marie Tommerup
Mail:
stella.tommerup@ft.dk
Mobil: 61 62 33 45

Tak fordi I læste med! 

Sommerhilsner

Eva Kjer Hansen & team 

Eva Kjer Hansen &