Alle kommuner har sit at arbejde med, Esbjerg Kommune har netop udtalt at de er bekymrede for at olieindustrien i Esbjerg er nødt til at fyre ca. 500 mand. Det er en kæmpe udfordring!

I Kolding vil socialdemokraterne gerne give de borgerlige ansvaret for at Vej og Park reduceres med 3 medarbejdere. I Kolding Kommune er der ca. 8000 medarbejdere ansat. Jeg er glad for vi ikke står i Esbjergs situation.
Jeg vil gerne anerkende at det altid er ærgerligt når der skal opsiges medarbejdere, og man ikke selv vælger at et jobskifte er en nødvendighed. Jeg mener samtidig der var en budgetnote der skulle overholdes, nemlig optimering af Vej og Park, det er vi nødt til at efterleve. Hede Danmark vandt i første omgang udbuddet, men da Kolding Kommunes bud var bedre prismæssigt, valgte vi at arbejde videre med det. Når det så er en realitet, og skal efterleves – ja så er det pludselig de andres skyld.

Jeg ønsker mig et større perspektiv, tak.

Ole Alsted
Kolding Byråd