Efter kommunesammenlægningen skal børn fra Vester Nebel skole fortsætte fra 7 klassetrin på Alminde-Viuf fællesskole. Det betyder altså at børn cykler på denne strækning til og fra skole. Det er i min optik ekstremt farligt, det kan vi ikke være bekendt. Hvis nogen tænker – ahh kan det passe? Prøv at tage strækningen…jeg anbefaler i bil.

Jeg ved at der tilbydes skolebus, men da Kolding Kommune gerne vil være forrest i bussen med hensyn til sundhed, er det ikke det rigtige signal at sende. Derudover er der masser af motionister der både cykler og løber denne strækning, da det er et meget flot naturområde.

Vi bør kunne finde midler flere steder fra – sundhed, stipuljen, landsbypuljen og andet til at financiere dette. Jeg er bekendt med at en cykelsti kan rende op i området af 15 mio. Så lad os få lavet en aftale der løber over valgperioden, stien bliver således etableret over 3-4 år.

Vi kan ikke være bekendt at blive ved med at vende det blinde øje til, lad os få rettet op på dette – inden der sker en ulykke!

af Ole Alsted, byrådskandidat (V)