Tobias Kristian Jensen Jørgensen

Byrådsmedlem & Kandidat

Tobias Kristian Jensen Jørgensen

tobjr@kolding.dk

30 60 101 5

VENSTRE KOLDING
Vi har brug for din støtte.
Så meld dig ind, støt Venstre, og
lad os kæmpe sammen.
Bliv medlem her.

Bliv medlem

Om Tobias

MÆRKESAGER  Vi skal tænke meget mere på tværs, og anderledes, for fortsat at kunne plukke de lavest hængende frugter uden at gå på kompromis med kvaliteten.
-Udsatte -Cykelstier – Lokalpatriotisme -Synergieffekter

PRIVAT [ 8 august, 1984 ] Bopæl, Kolstrup Bygade 4 6070 Christiansfeld.  Familie: Jeg er gift med Tina der er selvstændig frisør, og sammen har vi Alberte på 6, Samson på knap 3 og Juliane på knap 2. Vi har Louise på 14 boende hos os, så vi er efterhånden en voksen familie 🙂

ERHVERV Selvstændig Entreprenør og kloakmester. Da jeg blev valgt ind i Kolding byråd tilbage i 13, gik det hurtigt op for mig, at det var svært at passe mit lærerjob i Esbjerg samtidig med at passe det politiske arbejde, Derfor traf jeg i august 14 beslutningen om at starte min virksomhed, i dag er vi 8,5 ansatte, og jeg har den tid der skal til for at passe “mit” politik.

FRITID Min fritid går med at passe min familie! Førhen har jeg været meget engageret i Ødis revyen, og spillet håndbold, men nu går langt de fleste hverdage med at passe mit firma og mit politiske hverv, derfor er det utroligt vigtigt for mig at bruge al den overskydende tid jeg har, sammen med familie og venner.

Motto: Handling er det bedste udtryk for holdning!

POLITISKE UDVALG:
Arbejdsmarkedsudvalget
Social- og Sundhedsudvalget
Socialøkonomi-, Handicap- og Hjælpemiddeludvalget
Teknik- og Klimaudvalget

UDPEGET TIL:
Grundlisteudvalget
Bestyrelsen for Produktionsskolen Kolding
Bestyrelsen for Fonden til bevarelse af Aller Mølledam