Ole Alsted

Byrådsmedlem & Kandidat

Ole Alsted

olkor@kolding.dk

30 60 09 87

VENSTRE KOLDING
Vi har brug for din støtte.
Så meld dig ind, støt Venstre, og
lad os kæmpe sammen.
Bliv medlem her.

Bliv medlem

Video

Levende lokalsamfund:

Jeg brænder for alle vores lokalsamfund vi har rundt omkring i hele vores kommune. Det er utrolig vigtigt at vi tænker hele kommunen, og kanaliserer midler helt ud til slutbrugerne.

Jeg arbejder for flere midler til vores lokalsamfund, midler vi selv kan råde over, på den måde bliver tingene både bedre og billigere.

Bedre borgerinddragelse:

Jeg arbejder for at vi i Kolding kommune bliver bedre til at borgerinddrage, og få taget de bedste beslutninger.

Vi skal have input for berørte parter, når vi træffer beslutninger, og så skal vi til at blive bedre til finde nye måder at være sammen på, og hjælpe hinanden.

Privat:

(9/3-1970) Familiefar bosat i Almind/Viuf området, optimist og gift med Nathalia.

Erhverv:

Flere uddannelser bag mig, senest en Diplomleder uddannelse og professional coach. Lean ekspert og har været leder i mange år. Arbejder nu som Project & Change Manager ved Ammeraal Beltech Modular A/S, hvor jeg arbejder med projekledelse. Jeg er vant til at finde potentialer og bruge dem. God til at spille andre gode.

Fritid:

Jeg nyder at træne i motionscenter og at løbe en tur i ny og næ. Istandsættelse af vores ældre villa fra 1935. Jeg nyder både en tur i byen, og vores mange skønne landsbyer. Jeg giver gerne et nap med frivilligt lokalt, når der er brug for det.

Motto: Gå ind på dit valgsted – og stem på Alsted!