Niels Henning Bladt

Byrådskandidat

Niels Henning Bladt

NielsBladt@gmail.com

29 90 49 88

VENSTRE KOLDING
Vi har brug for din støtte.
Så meld dig ind, støt Venstre, og
lad os kæmpe sammen.
Bliv medlem her.

Bliv medlem

Video

Mit navn er Niels Henning Bladt og jeg er 33 år gammel. Til dagligt arbejder jeg med økonomi hos ABB i Fredericia, jeg er gift og har to små børn. Hele familien er bosat i Brændkjær i Kolding, hvor vi er lokal engageret.

Jeg stiller op til Kolding byråd, da jeg har visioner der vil kunne gøre kommunen endnu bedre. Vi skal skabe en kommune som vi kan være stolte over at give videre til vores børn. Læs nogle af mine mærkesager nedenfor. 

Mærkesager:

Alle børn har ret til en normal hverdag

  • Ikke alle børn er født lige og derfor skal der være ressourcer stillet til rådighed, så børnene kan få en normal hverdag som muligt.

Ressourcer og hjælp skal være ligetil

  • Som forældre til et barn med handikap, så ved vi hvor svært og uoverskueligt situationen er. Det skal derfor være nemmere at kunne få afdækket sit behov, se hvilken hjælp man kan få og hvor man kan få den.

Koldings bymidte – den evige diskussion

  • Kolding bymidte skal gøre alt det Storcenteret ikke kan. Skøn natur, frisk luft, Koldings historie, Kolding å, små specialforretninger, cafe miljøer, små sidegader og alt det andet storcenteret ikke har. Skab rammerne, så det hele kan trives.

Talentudvikling

  • Alle har et talent og det skal findes, trænes og plejes. Dette gælder både håndværkeren hvor hænderne er skruet rigtigt sammen, den omsorgsfulde sygeplejerske, den trivselsskabende dagplejemor, etc. Talent udvikling skal allerede ske i skolen.

Project Zero

  • I 2007 satte Sønderborg sig et mål om, sammen med borgerne og virksomhederne, om at blive CO2 neutrale indenfor 2029. Kolding skal gøre det samme. Der skal fastsættes en strategi og mål, så vi kan arbejde henimod at blive Danmarks mest miljøvenlige kommune.

Hvis du vil høre flere af mine mærkesager, eller selv har nogle idéer til hvordan man kan udvikle Kolding kommune, så skriv til mig. Jeg vil med glæde tage en snak, lytte og blive klogere.