Helena A. Andresen

Byrådskandidat

Helena A. Andresen

VENSTRE KOLDING
Vi har brug for din støtte.
Så meld dig ind, støt Venstre, og
lad os kæmpe sammen.
Bliv medlem her.

Bliv medlem

Video

JEG ER HELENA ARTMANN OG JEG VIL GØRE KOLDING BEDRE FOR DIG! 
 
Jeg er 19 år gammel. I sommers blev jeg student. Nu er jeg i fuld gang med mit sabbatår i en privat virksomhed. Planen er at læse professionsbachelor i finans med henblik på at blive ejendomsmægler.
 
Jeg er tidligere konkurrencerytter, har lavet masser af frivillige foreningsarbejde og sidder i dag i bestyrelsen i VU Kolding. 
 
Mit liberale-hjerte ligger i Kolding og i Venstre. Er født, opvokset og bor Kolding. Frihed og fællesskab er to meget stærke og vigtige værdier for mig. Jeg mener, at med disse to værdier kan Kolding blive endnu bedre. Stærkere fællesskab, hvilket vil sige bedre dialog mellem kommunen, borgerne og virksomhederne. Plus mere frit valg til alle Koldingenser. DU ved bedre end nogen anden, hvad det rigtige valg er for lige netop DIG, lige fra uddannelsesområdet til frit valg på ældreområdet.
 
Grundfilosofien bag min politik er vækst fører velstand, som fører til velfærd. 
 
MINE 3 FOKUSPUNKTER: 
 
BEDRE ERHVERVSVENLIGHED: 
– Kolding har en samlet placering på 65. pladsen. Det er min ambition at vi skal have en topplacering i erhvervsvenlighed. Kolding halter især med for høje skatter, afgifter og gebyrer. Virksomhedernes konkurrenceevne er meget vigtigt, og de høje skatter, afgifter og gebyrer kan være med til at afgøre, potentielle nye virksomheder vælger Kolding fra. 
 
BEDRE UNGDOMSLIV: 
– De unge koldingensere er Koldings fremtid. Jeg vil gerne trække flere unge til Kolding. Jeg vil kæmpe for bla. bedre studiemiljø, bedre kommunal kollektiv trafik og bedre byliv. 
 
MINDRE BUREAUKRATI, MERE EFFEKTIVT: 
– Kolding vil kunne spare mere end 300 mio kr hvis vi prioriterer og anvender ressourcerne ligesom den mest udgiftseffektive kommune, som i 2019 var Vejle. (Cepos) Det bør vi også gøre i Kolding.
 
Jeg er DIN stemme for en friere kommune, mere effektiv kommune, en mere konkurrence dygtig kommune og ikke mindst bedre vilkår for unge. Jeg vil bidrage med et frisk syn på tingene.