Ole Alsted

MÆRKESAGER
Idrætsfaciliteterne i Kolding skal forbedres, det gør vi ved at jagte værtsrollen for DGI Landstævne 2025 i Kolding.

Trafikken sander til, vi skal have en bedre trafikafvikling så vi ikke holder for rødt hele tiden.

Kolding – en by i konstant udvikling. Vi skal hele tiden blive bedre og mere attraktive så vi både tiltrækker og fastholder børnefamilier og virksomheder.

PRIVAT [9. marts 1970] Familiefar og bosat i Almind Viuf området sammen med Nathalia. Far til fire.

ERHVERV Flere uddannelser bag mig, senest en Diplomleder uddannelse og professional coach. Lean ekspert og har været leder i mange år. Arbejder nu som Change Manager ved Alfalaval Kolding, hvor jeg arbejder med store forandringsprojekter. Jeg er vant til at finde potentialer og bruge dem. God til at spille andre gode.

FRITID Jeg nyder en løbetur i ny og næ, og svømmer gerne. Jeg elsker både byen og lokalområderne og tager gerne et nap frivilligt. Politikken er kravlet ind under huden, så den fylder også rigtig meget af min fritid. Jeg tror på det positive, alt er muligt.

Motto: Livet er 10% hvad der sker for dig og 90% hvad du vælger at gøre ved det

KONTAKT:
E-mail: olkor@kolding.dk
Mobil: 3060 0987
Facebook       Linkedin