Offentlig transport… når du har brug for det

Kolding er et fedt sted at være – og det skal alle borgere i kommunen kunne mærke, også dem som ikke har egen bil.

Ingen kan være tjent med, at være afskåret fra den offentlige transport, men modsat kan vi heller ikke have busser kørerende tomme rundt. Midttrafik har løst dette med en fleksibel ordning, nemlig flexbusser. En ordning hvor bussen kører efter en køreplan fra stoppested til stoppested, men kun når den bliver bestilt. Prisen er den samme som almindelig buspris.

Midttrafik har lavet en video om ordning, så gå ind på min hjemmeside www.stemlennarth.nu hvor du kan finde et link til videoen.

Stem personligt på mig, hvis du også ønsker at denne ordning skal afprøves i Kolding Kommune.

(Jeg skal gøre opmærksom på at videoen er udlånt af midttrafik og at produktet ikke er associeret med mig eller mit parti.)