Nyhedsbrev Juni 2021

Kære medlemmer
Her er første udgave af vores nyhedsbrev, som bliver udsendt til alle medlemmer af Venstre Kolding og andre aktive i kampagnen. Dette er din mulighed for at følge med i valgkampen.

KLAR TIL VALG!

En stor del af Venstres byrådskandidater var slutningen af maj samlet på Houens Odde til forberedelse af valgkampen. Selve opstillingsmødet, hvor kandidaternes rækkefølge på listen afgøres, afholdes den 16. august. Vi håber, at I vil deltage.

Generalforsamling

Den 21. juni kl. 19.00 er der generalforsamling i Kommuneforeningen for Venstre i Kolding. Det er længe siden, at vi har været samlet, så det bliver dejligt, at vi igen kan mødes!

Veteranmedalje

Eva har fået tildelt Nordic Blue Baret Medal of Honour i guld for sin indsats og engagement for danske veteraner.

Det er foreningen Danmarks Veteraner der i forbindelse med årets parade til ære for og anerkendelse af danske veteraner, der har været udsendt til internationale missioner, overrakte medaljen som anerkendelse for sit arbejde gennem årene for danske veteraner.
Siden medaljens indstiftelse i 2002 er der i Danmark tildelt 10 guldmedaljer.

Blomsterfrø fra Landbrug & Fødevarer

Vi har fået en masse blomsterfrø sponseret af Landbrug & Fødevarer, som kan bruges til uddeling. Af sæson-hensyn skal de gerne deles ud inden alt for længe.

Skriv endelig til Sarah eller Stella (kontakt i bunden), hvis I vil dele nogle af dem ud.

Kandidatvideoer

Vores seje kandidater har fået lavet nogle rigtig flotte videoer, som kan bruges igen og igen. I kan se dem på deres facebooksider.

VIL DU GIVE EN HÅND I VALGLKAMPEN?

  • Har du et budskab du gerne vil dele? Så inviter gerne på kaffe eller gåtur
  • Vil du være en del af teamet? Vil du være med til at gøre en forskel og blive en del af et stærkt fællesskab? Så meld dig som frivillig

I kan altid hive fat i vores kampagneleder Sarah på ssnvenstre@outlook.dk, hvis I har gode ideer, eller har lyst til at give en hånd med. Jeres hjælp betyder meget for, at vi kan stå stærkt ved det kommende kommunalvalg!

Kampagnen

Byd velkommen til vores to nye kvinder på holdet – Sarah der er vores kampagneleder og Stella, som er Evas politiske medarbejder

Lidt om Sarah

Mit navn er Sarah Sand Nielsen, jeg er 22 år gammel og læser til dagligt jura i Odense. Jeg har mange år bag mig som aktiv i både Venstre og Venstres Ungdom, og så har jeg valgkamps erfaring både som kandidat og kampagnemedarbejder. Som 18 årig stillede jeg selv op til byrådet i Holstebro, hvor jeg endte med kun at være 50 stemmer fra at blive valgt ind. Jeg ved derfor om nogen hvor vigtigt det er at man kæmper helt til det sidste, for i en kommunalvalgkamp betyder hver en stemme! Ved sidste valgkamp arbejdede jeg desuden fuld tid for daværende næstformand Kristian Jensen, hvor jeg primært beskæftigede mig med aktivering af frivillige og promovering på sociale medier.
Jeg glæder mig enormt meget til at møde jer alle sammen, og til at være en del af holdet bag når vi vinder valget til november!
De bedste hilsner, Sarah Sand Nielsen


Kampagneleder, Sarah Sand Nielsen
Mail: ssnvenstre@outlook.dk
Mobil: 30 59 32 65


Politisk medarbejder, Stella Marie Tommerup
Mail: stella.tommerup@ft.dk
Mobil: 61 62 33 45

Tak fordi I læste med! 
Sommerhilsner
Eva Kjer Hansen

Eva Kjer Hansen &