Med Venstre i Christiansfeld på cykeltur

Den 22. juni 2022 inviterer Venstre i Christiansfeld på cykeltur

Vi cykler fra Prætorius Torv klokken 17.30. Første stop er ved Dråbebroen (den blå bro), hvor byrådsmedlem Tobias Jørgensen fortæller om planerne med den kommende bro, dråbebroen.

Herefter cykler vi videre til andet stop ved Christinero. Christinero gemmer for mange på en helt fantastisk historie, og Gruppeformand Eva Kjer Hansen, vil redegøre for de tanker og ønsker der er omkring hele parkens fremtid.

Tredje og næstsidste stop, er ved Christiansfeld skolen og Comenius haven, hvor byrådsmedlem Mads Kloppenborg, fortæller dels om skolen, om nogle af de udfordringer der er på skoleområdet generelt samt om historien bag den flotte Comenius have, der er gemt bag plankeværket.

Turen slutter efter en kort trækketur med cyklerne ved Barley and Grapes, hvor Venstre byder deltagere på turen på dagens ret, og en uformel snak om løst og fast.

Vi håber I har både tid og lyst til at bruge et par timer i selskab med nogle af jeres byrådsmedlemmer, så vil vi til gengæld stå klar med et smil når I kommer 🙂

Grundet bestilling af mad, bedes i tilmelde jer hos formand for Venstre i Christiansfeld vælgerforening, Nikolai Lindholm: nikolajlindholm@hotmail.com, senest mandag den 20. juni 2022.

 

Vel mødt!
Hilsen Venstre i Christiansfeld