LÆSERBREV: Jobnyt!

Fra august et jeg borgmesterkandidat på fuld tid. At gå efter borgmesterposten kræver 100 procent dedikation. Jeg har derfor efter svære overvejelser valgt at stoppe som skoleleder på Jels skole for at hellige mig fuldt ud til at blive Kolding kommunes næste borgmester om to år.

Det er med blandende følelser og en stor grad af taknemlighed til Jels skole og alle omkring skolen, som har betydet så meget.

Jeg er fuld af kærlighed og taknemmelighed over for min hustru, der som altid bakker mig 100 procent op og familien, der må undvære Netflix, udlandsrejser og må leve med en mindre skål fredagsslik de næste to år.

Jeg vil bruge den selvbetalte orlov til at få drukket en masse kaffe med borgere, foreninger og virksomheder i kommunen. Skabe synlighed om Venstres visioner for fremtidens kommune. Diskutere ideer og udfordringer og forhåbentlig blive både inspireret og klogere. Vil du have mig forbi til en kop kaffe, så skriv endelig!

Jeg synes, at lokalpolitik giver så meget mening, og det motiverer mig helt vildt, når jeg kan bidrage til gode og konkrete resultater for kommunens borgere, foreninger og virksomheder. Derfor glæder jeg mig også til at få endnu bedre tid til det daglige byrådsarbejde, partiarbejdet i Vestre og planlægningen af den kommende valgkampagne.

 

Med venlig hilsen

Jakob Ville
Borgmesterkandidat Venstre
Chr. Winthers vej 17, Seest
6000 Kolding

Jakob Ville &