Konservativ bekendelse

Man må sige, at der er ærlig snak, når Gitte Grønbæk fra de konservative i et læserindlæg gør det klart, at for dem handlede byrådsvalget kun om at få borgmesterposten. Intet andet. Politiske visioner, borgerlige værdier, konkrete udspil, der fremmer borgernes frihed, nævnes der intet om, når Gitte Grønbæk spørger til at tage ansvar.

Allerede nu ligger det fast, at de konservative har givet køb på en sænkning af dækningsafgiften. Det talte den nye borgmester ellers meget om i valgkampen.

Allerede nu ligger det fast, at de konservative har givet køb på at slanke udvalgsstrukturen i byrådet. Det talte den nye borgmester ellers meget om i valgkampen.

Trods et blåt flertal valgte De konservative at alliere sig med de røde partier. Først bagefter fik vi tilbudt en række poster, som vi selvfølgelig har taget imod, da vi er i politik for at gøre en forskel og arbejde for de holdninger og værdier, som vi er gået til valg på. Og som vælgerne gav os stor opbakning til.

Venstres gruppe er på 9 mandater, hvoraf 6 er genvalgte erfarne byrådspolitikere. De konservative fik 3 mandater. Sammen med DF kunne vi i fællesskab have inviteret de øvrige partier til samarbejde om vækst og udvikling i Kolding kommune. Men det ønskede De konservative ikke.

Man skal ikke kaste med sten, når man selv bor i et glashus siger et gammelt mundheld. Det skulle Gitte Grønbæk fra De Konservative måske have tænkt over, inden hun i et læserbrev skriver ”Løber Venstre fra ansvaret”? For vi tager ansvaret på os og trækker i arbejdstøjet for den politik og de værdier, vi står for. Spørgsmålet er, hvilket ansvar De konservative vil tage?

Eva Kjer Hansen &