Kolding på Christiansborg og Christiansborg til Kolding

Som Koldings repræsentant i Folketinget siden 1990 er Eva Kjer Hansen er nok den politiker, der har været tættest på Koldings udvikling gennem de seneste tre årtier.

Siden sin første dag som folkevalgt har Eva haft Kolding med sig på Christiansborg, og hun har altid været opmærksom på, hvordan Christiansborg kunne hjælpe Kolding. Uanset om hun har været minister for det ene eller det andet, om hun har været ordfører eller udvalgsformand, har man altid kunnet gå til hende med sine lokale sager.

Ved store sager, som landbrugs- eller kommunalreformer, placering af uddannelser eller udvidelser af motorveje, har man altid kunnet være sikker på, at Kolding ville blive taget med til forhandlingsbordet. Og ved de mindre, der måske var gået i hårknude, eller som vi ikke kunne løfte lokalt, har man altid kunnet regne med, at de kunne blive taget til det passende politiske niveau af Eva.

Støjskærmene ved Bramdrupdam og de brune turistskilte til Trapholt var for eksempel helt lokale ønsker, der krævede handling fra Christiansborg, før de blev gennemført.

Jeg stemmer på Eva Kjer Hansen til kommunalvalget. Det er der mange grunde til, men en af de vigtigste er, at hun kender til alle de store og små politiske sager, der har præget Kolding gennem de sidste 30 år. Og med hende som borgmester får vi også en borgmester, der bedre end nogen anden kandidat kan løfte Koldings interesser til det politiske niveau, hvor de bliver løst bedst, nationalt og internationalt. Desuden får vi med Eva som borgmester, en borgmester med visioner og med mod og drivkraft til at føre visionerne ud i livet.

Bent Ole Jonsen
Formand for Venstre i Kolding.