Kolding er et mini-Shanghai. I Kolding oplever vi i disse år et byggeboom, som næsten kan sammenlignes med Shanghai. Mange projekter er ført ud i livet, mange er under opførelse og endnu flere er på tegnebrættet, klar til at blive realiseret. Det både inden for bygrænsen og ude i de omkringliggende byer, altså i hele kommunen.

Inden for kort tid vil vi se det nye højhus, Kolding Sky, knejse sig op ved Kolding Fjord som en arkitektonisk perle og varetegn for en dynamisk by. I plan- og boligudvalget godkender vi konstant nye byggerier, som kan imødekomme den store efterspørgsel, der er for boliger af alle typer. Forvaltningens medarbejdere får næsten skrivekrampe i hænderne af alle de forskellige projekter, der skal behandles. Både eksklusive penthouselejligheder, billige ungdomsboliger, parcelhusgrunde eller familievenlige almennyttige boliger. Således når vi i denne byrådsperiode op på over 1000 nye boliger i Kolding.

I sidste valgkamp beskyldte socialdemokraterne Venstre for, at byen var gået i stå. Efter min mening skal man næsten være blind for at kunne stå inde for sådan en påstand. Faktum er at byen blomstrer og udvikles konstant, og det kan tydeligt ses i gadebilledet. I Kolding har vi nemlig formået at tiltrække investeringer og projekter til kommunen, fordi vi tilbyder en seriøs sagsbehandling, attraktive byggegrunde, god infrastruktur og en politik, der bygger på sund fornuft. Det skal vi fortsætter med, så Kolding også i fremtiden vil befinde sig på det behagelige vækstspor med masser af udvikling til glæde for kommunens virksomheder og borgere. Venstre har været, er og vil forsat være garant for denne positive kurs.

Asger Christensen (V),
Koldingbyråd, næstformand for plan- og boligudvalget