Invitation til virksomhedsbesøg hos Lyksvad Caviar

KUN for medlemner af Venstre i Kolding Kommune

Lyksvad er en familieejet og -drevet virksomhed, som har udviklet sig fra et traditionelt til landbrug til en virksomhed, der producerer kaviar som den eneste i Danmark. Den bliver produceret og pakket direkte i de tidligere gårdbygninger, der i dag huser virksomheden.

Mandag den. 29.01.2024 kl. 19.00 

Inviteres Venstres medlemmer på et besøg på Lyksvad Caviar af Venstres lokale folketingskandidat Tobias Jørgensen og Kreds syd. Virksomheden ligger på adressen Ødis Krogevej 4, 6580 Vamdrup, hvor Jakob Larsen der, sammen med broderen Kristian, driver Lyksvad Caviar, vil stå for en rundvisning på gården. Brødrene udtaler selv: ”Vi har stort fokus på kvalitet og friskhed. Vi opdrætter fiskene, og vi forarbejder selv kaviaren, derfor kan vi garantere friskheden og sporbarheden på alle vores produkter – hele vejen fra vand til bord.”

Kom og vær med til et par spændende timer, hvor der er plads til dialog og spørgsmål samt mulighed for afslutningsvis at smage på varerne.

Arrangementet er gratis.

Da der er begrænsede antal pladser, bedes tilmelding ske til formanden for Venstre Kolding Kreds Syd Lennarth Hansen hansen.lennarth@gmail.com / 21274615 – eller folketingskandidat Tobias Jørgensen tobjr@kolding.dk / 30601015

Vel mødt.