Vi skal alle herfra på et tidspunkt. Der er i Kolding Kommune godt gang i udviklingen, virksomheder flytter til og masser af unge mennesker der uddanner sig. Vi vækster og bliver flere og flere, og bliver derved også flere og flere ældre. Kolding er en by med mange muligheder, men når vi kommer til endestationen, så mangler der noget.

Kolding mangler et Hospice, et fredfyldt sted at tilbringe den sidste tid i dejlige og trygge rammer. Vi skal alle kunne komme godt herfra på bedst mulige måde. Det vil jeg gerne hjælpe med, og det skal være et af de aftryk jeg efterlader mig som politiker, mens jeg er her. Jeg har set min egen søster kæmpe mod kræften til det sidste, og hvor er det vigtigt at der er mulighed for en plads på Hospice.

En opgave som denne kræver mange midler, og der er herved brug for at vi løfter i flok. Hvis du også mener dette er en god ide, kan du på hjemmesiden hospicekolding.dk se hvordan du kan støtte. TAK fordi du er med til at gøre en forskel.

Ole Alsted
Byrådsmedlem (V)