God valgdag

Tirsdag d. 16. november skal holdet til det kommende byråd sættes. Sammen med 112 andre kandidater, fordelt på 11 partier og lister, har jeg knoklet på, for at føre en valgkamp, der skal overbevise så mange som muligt om at stemme. Jeg mener naturligvis at folk bør stemme på Venstre, og helst på mig.

Jeg har mødt rigtig mange af de andre 112 kandidater, og mindst lige så mange frivillige, der alle har givet hvad de hver især kunne, for at blive en af de 25 byrådsmedlemmer i Kolding kommune.

Jeg har kæmpe respekt for hver og en, for når man har været i den politiske trummerum nogen år som jeg, så ved man også at det ikke kun er lutter lagkage, heldigvis overskygger det positive ved at være folkevalgt skyggesiderne.

Uanset hvem du som vælger sætter dit kryds ved på tirsdag, så er det helt sikkert ved én, der vil det bedste for vores kommune. Så min opfordring til dig den er, stem, gør brug af din demokratiske ret, mød frem til dit stemmested og sæt kryds, ved mig, en anden eller aflever en blank stemmeseddel, bare sørg for at kom frem og gør din indflydelse gældende, for hver stemme tæller.

God valgdag.

Tobias Kristian Jensen Jørgensen &