Fritidsrådet har igen støttet op om ferieaktiviteter for børn i Kolding Kommune. Skoleferien er ved at være slut, børnene har haft en lang ferie, og glæder sig sikkert til at komme i skole igen.

Børnenes lange ferie giver børnene mulighed for at snuse til nogle af de mange aktiviteter de forskellige foreninger tilbyder i Kolding Kommune. I alt har 33 foreninger fået tilsagn om økonomisk tilskud. Det er lige frarideskoler til badminton, musik, sejlads, svømning, sportsfiskeri, kunst og teater.

Den sidste dag i juni var vi 2 fra fritidsrådet sammen med fritidskonsulent Mona B.Enevoldsen på rundtur for at se til nogle af aktiviteterne. Vi besøgte en rideklub, der var fuld aktivitet, der var børn der overnattede i telt, andre kom hver morgen, en fornøjelse at se hvorledes de arbejdede sammen med hestene. På badmintonskolen var der fuld hold, 52 unge var tilmeldt.

I Lyshøjhallen var der sommerferieaktiviteter, børnene nød den frie leg, som der også skal være tid til. På musikskolen lyttede vi til unge der øvede på Lukas Graham musik. Børnekunstskolen hvor børnene tegnede og malede. Vi så børn kegle i kegleklubben. Ja et meget bredt udvalg af vort foreningsliv er repræsenteret i ferieaktiviteterne.

Der er også ferieaktiviteter i efterårsferien. Se oversigten påKolding.dk/aktuelt-nyheder/ferieaktiviteter-2016. Bøvl med transporten, flextur kan bestilles, dog ikke internt i Kolding by, her har vi bybusserne.

Mit håb er, at vi også til næste år kan give økonomisk støtte til ferieaktiviteterne. En stor tak til foreningslivet i Kolding Kommune for deres indsats.

Yrsa Mastrup
Kolding Byråd, medlem af fritids- og idrætsudvalget