Venstre vil sund fornuft og borgernes skattekroner skal bruges på den mest effektive måde. Gruppeformanden for Socialdemokraterne i Kolding udtaler at bl.a Venstre blindt fortsætter udlicitering af kommunale arbejdspladser.

Der bliver nævnt ordet frygt, og at vi ikke anerkender indsatsen der er ydet hen over årene? Hvordan kan der drages en parallel mellem at anerkende en indsats, og så at frede arbejdspladser? Selvfølgelig anerkender Venstre indsatsen der er ydet, og selvfølgelig skal vi fortsætte med at optimere og effektivisere. I min verden bliver vi aldrig færdige med at optimere, det bliver en livsstil – kontant at være i process – og blive bedre. Der er ingen der skal fredes, hverken i det private eller det offentlige. Vi kommer aldrig i mål, vi skal hele tiden blive bedre, hurtigere og billigere, og naturligvis levere en god kvalitet, også i det offentlige.

Jeg har i hele mit arbejdsliv været en aktiv del at det private, og har ikke taget skade af at blive udfordret, det giver en naturlig tilgang til at ”løbende blive bedre” hele tiden.
Til sidst vil jeg nævne at det I øvrigt ikke har noget med mistillid at gøre, at bede andre om en pris på et stykke arbejde, vi beder jo netop også vore kommunale ansatte om at byde ind på opgaven, det er både anerkendende og det er sund fornuft!

Ole Alsted
Byrådsmedlem