Centerby Lunderskov

Lunderskov er en bosætnings-by med et velfungerende forenings- og erhvervsliv.

Jeg mener at den gode infrastruktur omkring Lunderskov skal italesættes meget mere, og der bør laves en langsigtet byplanlægning, der sikrer byudvikling i storskala. Renoveringen af Storegade har allerede givet byen et løft, banegårdspladsen står snart for tur. Og alt i alt kommer Lunderskov til at fremstå både pænere og mere præsentabel.
Både Tvis og Blue Kolding enten har, eller er i gang med at grave asfalten op flere steder, det er ikke altid sjovt, men når arbejdet er udført, er både varme og spildevandsforsyningen sikret de næste mange år.

Jeg mener at de private initiativer der igangsættes som eksempelvis Drabæks Mølle, skal sikres større kommunal opbakning, sagsbehandlingen skal altså være nemmere og hurtigere, så der sikres gennemførelse af projekterne. Som privat initiativtager, kan det ikke altid være let at forstå, hvorfor processer kan være så langsommelige, og det kan jeg faktisk godt forstå.

Lunderskov har alt der skal til for at leve i byen hele livet, det er vigtigt at vi politikere sikrer de lokale institutioner, så de er førstevalget for borgere i byen, så man også har lyst til at leve hele livet i Lunderskov.

Tobias Kristian Jensen Jørgensen &