Vibeke Henriksen

MÆRKESAGER Jeg er særlig optaget af tre mærkesager, en mere værdig ældre pleje og omsorg, hvor seniorer og ældre inkluderes mere i samfundet. Der skal være en større fokus på værdighed og omsorg når vi taler ældre. At få skabt et mere rummeligt arbejdsmarkedet for at mindske udgiften til de offentlige ydelser ved hjælp af bedre borger inddragelse, målrettethed, tværgående og langsigtede løsninger. Sidst men ikke mindst, at få et fornuftigt vedligeholdelses niveau i hele kommunen, så hele kommunen fremstår attraktiv og indbydende for både borger og turister i byen. Der skal ikke være huller i vejene, ødelagte stier og fortove.

PRIVAT [ 4.Marts.1984] Født og opvokset i Kolding, Bor sammen med Tom Knudsen, og vores to tøser Cecilia og Vanessa, Vi bor i Vonsild, og børnene går på Vonsild skole.
Erhverv:

ERHVERV Socialrådgiver i Vejen Kommune. Har en meget bred viden indenfor social og sundhedssektoren. Da jeg har arbejdet i en årrække som social og sundhedsassistent både som udekørende og på plejehjem.

TILLIDSERHVERV: Har siden januar 2016 fungeret som nævning og domsmand ved retten i Kolding.

FRITID: Har i mere end 8 år været frivillig i flyvehjemmeværnet i Kolding, men det er afløst af det politiske hverv i Venstre, og ellers passer jeg min familie og venner.

POLITISKE UDVALG:
Bestyrelsesmedlem og sekretær i Venstres vælgerforening i Kolding.

KONTAKT:
E-mail: Vibekehenriksen1@gmail.com
Mobil: 24846607
Faccebook