Velkommen til Venstre i Kolding. En aktiv forening med mange medlemmer, mangfoldige aktiviteter og markante meninger. Her finder du alt om Venstre i Kolding Kommune.

Mennesker, meninger og mod til forandring
Vi har mange aktive medlemmer og højt aktivitetetsniveau.  Vi er aktive i debatten og mange af vores meninger, kommentarer og reflektioner kan du se her på siden, i avisen eller du kan møde os på Facebook:

Organisationen:
Venstre er den eneste organisation som kører med lokale vælgerforeninger. Det gør vi, fordi vi ønsker at være der hvor vores medlemmer bor. På den måde har vi en lokal forankring og er suverænt den største politiske organisation i Kolding Kommune. For at sikre at vi har et samlet stærkt Venstre, som kan hæve sig i helikopteren, bliver det hele samlet i vores Kommuneforening, hvor hver Vælgerforening også har en bestyrelsesplads. Kommuneforeningens formand har automatisk sæde i Venstres Hovedbestyrelse. På den måde har Venstre en enestående mulighed for at få et budskab fra alleryderste led i organisationen ført helt op til Venstres øverste ledelse. En struktur som man kan være stolt af!

Velkommen til

Bent Ole Jonsen
Kommuneforenings Formand