Tanja Marek

MÆRKESAGER Vi skal udvikle i HELE kommunen. Sørge for at familielivet hænger sammen fra A-Z, skabe optimale betingelser for handel og erhverv, så vi dermed kan skabe flere arbejdspladser, og så skal vi have et stærkt foreningsliv, hvor det er fedt at være frivillig. Koldings folkeskoler skal helt i top, og så skal vi sikre, at de bruger de muligheder for samarbejde med omverdenen, som den åbne skole giver.

PRIVAT [5. December 1973] Jeg er født og opvokset i Kolding, og har boet i Vamdrup siden 1998 i et af byens ældste huse. Jeg bor sammen med min mand og to piger på 11 og 14 år samt 5 ponyer.

ERHVERV Jeg er ansat som erhvervskoordinator hos Business Kolding – med fokus på Vamdrup. Har tidligere arbejdet med marketing og kommunikation i flere Kolding-virksomheder. Derudover har jeg eget eventfirma, Idunivers.dk.

FRITID Jeg har altid været aktiv i lokallivet i Vamdrup, og er pt. næstformand i Vamdrup Byforum, der arbejder på at udvikle rammerne i Vamdrup. Jeg har haft bestyrelsesposter i bl.a. dagpleje, børnehave, Kolding Handelsråd og Vamdrup Gymnastikforening (formand), hvor jeg også har været instruktør igennem mange år. Derudover har jeg gennem nogle år siddet i Vamdrup Kirkes kommunikationsudvalg, lige som jeg har været koordinator bag en lang række aktiviteter i Vamdrup Handelsforening som f.eks. Crazy Hours og Vamdrups 150 års by- og jernbanejubilæum.

KONTAKT
Mail: tm@marekdesign.dk
Mobil: 66077 6027
Facebook