Asger Christensen

MÆRKESAGER

KOLDING I BALANCE: både landbyer og by i positiv udvikling.

VIRKSOMHEDSKULTUR I KOMMUNEN: drift af kommune som privat virksomhed.

KOLDING SOM VÆKSTMAGNET: flere tilflyttere og private arbejdspladser.

PRIVAT [ 8.1.1958 ] Født i Foersum i Vestjylland. I 1975 flyttede jeg til Jordrup for at arbejde på Nørupgaard. Her er har jeg været lige siden, hvor jeg også blev gift med Inge Schelde (1982) og har fået 4 børn.

ERHVERV Inge, som er sygeplejeske, og jeg har drevet Nørupgaard siden 1982. Her driver vi 550 malkekøer og 400 hektar. På gården er der 8 faste medarbejdere tilknyttet samt weekendarbejdere og en elev.

FRITID Meget cykling. Jeg har fundraiset for Team Rynkeby og kørt med holdet til Paris 3 gange til glæde for kræftramte børn. De sidste 3 år har jeg cyklet med Cykelnerven til glæde for Skleroseforeningen.

Kolding skal være Jyllands Shanghai

KONTAKT
E-mail: 
asger@noerupgaard.dk
Mobil: 
2020  8169
Facebook